Onze zalen

't Kranske beschikt over 2 zalen, een keuken en een café.

Neem gerust even een kijkje.

CAFÉ

't Café

59 m²

max 50 personen

WiFi

’t Cafe is het eerste wat u ziet als u de feestzaal binnenkomt. Het café is steeds inbegrepen wanneer u één van onze zalen huurt. Drie tapkranen, een groot inox werkblad, drie koelkasten, een industriële afwasmachine, 4 spoelbakken en een grote voorraadruimte achteraan. Laat de drank maar vloeien, voorraad en ruimte genoeg! Ook hier kan u tot 50 personen plaatsen tussen pot, maaltijd en pint. Opgelet! Huurt u één van onze zalen? Weet dan dat de dranken via ons besteld dienen te worden. Indien u graag wijn, champagne of cava wenst te schenken, mag u dit zelf meebrengen. Heeft u nog vragen of wenst u onze feestzaal te bezichtigen? Spring dan zeker eens binnen op zondag tussen 12-14u.

FOTO'S
KLEINE ZAAL

Kleine zaal

86 m²

max 50 personen

WiFi

In onze kleinste zaal is het mogelijk om maximum 75 personen te ontvangen. Dankzij ons makkelijk plaatsbaar meubilair, tover je deze zaal om tot een gezellige plek voor uw feestjes of vergaderingen. Ook aan de juiste verlichting hebben we gedacht. De LED-verlichting is dimbaar en zorgt voor de juiste sfeer die u in gedachten had. Koude winterdagen of hete zomerdagen? Ook geen probleem, ons verwarmingssysteem zorgt steeds voor de juiste, gezellige temperaturen. Bovendien is het gebruik van de keuken, het café en de bijhorende zitplaatsen inbegrepen in de huurprijs. Kortom, onze kleinste zaal – te huur aan een klein prijsje – zal u niet teleurstellen. Extra faciliteiten nodig? Klik hier voor meer informatie.

FOTO'S

GROTE ZAAL

Grote zaal

143 m²

max 150 personen

WiFi

In onze grote zaal is het mogelijk om maximum 150 personen te ontvangen. Dankzij ons makkelijk plaatsbaar meubilair, tover je deze zaal om tot een gezellige plek voor uw feestjes of vergaderingen. Ook aan de juiste verlichting hebben we gedacht. De LED-verlichting is dimbaar en zorgt voor de juiste sfeer die u in gedachten had. Koude winterdagen of hete zomerdagen? Ook geen probleem, ons verwarmingssysteem zorgt steeds voor de juiste, gezellige temperaturen. Bovendien is het gebruik van de keuken, het café en bijhorende zitplaatsen inbegrepen in de huurprijs. Kortom, onze grote zaal – te huur aan een klein prijsje – zal u niet teleurstellen. Extra faciliteiten nodig? Klik hier voor meer informatie.

FOTO'S

't KRANSKE ALL-IN

't Kranske all-in

230 m²

max 220 personen

WiFi

U hebt een groot feest te organiseren? Huur dan het volledige Kranske, want dan is het mogelijk om tot maximum 220 personen te ontvangen. Dankzij ons makkelijk plaatsbaar meubilair, tover je deze zaal om tot een gezellige plek voor uw feestjes of vergaderingen. Ook aan de juiste verlichting hebben we gedacht. De LED-verlichting is dimbaar en zorgt voor de juiste sfeer die u in gedachten had. Koude winterdagen of hete zomerdagen? Ook geen probleem, ons verwarmingssysteem zorgt steeds voor de juiste, gezellige temperaturen. Kortom, ons volledig Kranske – te huur aan een klein prijsje – zal u niet teleurstellen. Extra faciliteiten nodig? Klik hier voor meer informatie.

FOTO'S

KEUKEN

De keuken

59 m²

WiFi

Even uw aandacht voor onze compleet vernieuwde keuken, deze doet zelfs de meest ervaren keukenchefs watertanden! Alles is aanwezig om pareltjes van gerechten op het bord van uw genodigden te toveren. Industriële afwasmachine, warmhoudkast, steamer, gasvuur met 6 bekkens, dampkap, warmhoudlampen om uw klaargemaakte pareltjes warm te houden, een zeer groot werkblad in inox, dubbele industriële friteuse, bain-marie sets, inox potten en pannen én bestek tot 250 personen. Hebben we nu uw aandacht? We vemoeden van wel! Kom eens een kijkje nemen want het is de moeite! Voor al uw feesten, kookworkshops, culinaire experimenten.. één adres, de keuken van ’t Kranske!

FOTO'S